Close

Klippning

Klippning för alla, i alla åldrar!

Hos oss kan du få en helt ny frisyr, fixa till din nuvarande eller bara klippa topparna.

Vi har många års erfarenhet av att erbjuda kunder bästa möjliga hårvård.
Med en kombination av kompetens och kreativitet strävar vi efter att tillfredställa kundernas önskemål och samtidigt erbjuda det mest professionella och trendiga inom hårvård.

Frisyrateljén använder L'ANZA

Foto: L’ANZA

© foto American Crew

© foto American Crew

Frisyrer till kvinnor

Page, Bob, Lob, Sidecut, Boho är namn på olika frisyrer. Testa och Googla för att se bilder och på så sätt få inspiration.
Vi finns också här och kan ge förslag på vilken look som skulle passa just dig. Vi har erfarenhet och kunskap, så vi kan ge råd bl.a. utifrån din hårkvalitet så att det fungerar till frisyren.

Frisyrer till män

Frisyrernas namn till killar är faktiskt inte lika påhittiga som de kvinnligas frisyrer men om du Googlar på busiga killfrisyrer, snaggade, hipster, långa, korta, polisonger eller lockiga killfrisyrer så får du se ett stort, varierat utbud av frisyrer. Det kan vara en rolig hjälp om du funderar på att byta look och vill prova på något lite annat än den frisyr du har idag. Vi finns också här och kan ge förslag på vilken look som skulle passa just dig. Vi har kunskap, så vi kan ge råd utifrån din hårkvalitet så att det fungerar till frisyren.