Close

Hårfärgning

Skonsam färg för välmående hår och miljö

frisyrateljen_umeaVi använder skonsam och välbeprövade toning och färg allt för att resultatet ska bli så snyggt och effektfullt som möjligt. Målet är också att hårfärgning ska sitta kvar länge. Vi använder Matrix Color insider och YO-color, de är båda ammoniakfria. YO-color är dessutom fritt från PPD, båda produkterna är milda och är bra för miljö och människa. Är du allergisk eller känslig kan vårt produktval passa.

Lyfta fram frisyren med färg

Att färga håret är ett enkelt sätt att för att förändra sitt utseende och känna förnyelse. När frisyren är klippt kan också färgning av håret lyfta fram frisyrens linjer på ett fint sätt.

Efter färgning vill vi bevara färgen länge

Skydda din hårfärg med rätt schampo, har du nyligen investerat i en ny hårfärg är ett färgbevarande schampo också en bra investering. Färgbevarande schampo är precis som det låter, det bevarar färgen i håret längre än om du vore utan. Healing ColorCare innehåller L’ANZA’s  Flower Shield Complex™ med vårdande ämnen samt fullt UV-skydd det är ett bra exempel på hårprodukt som gör så att du får en hårfärg som ser fyllig och livfull ut – och håller längre.